Hopp til hovedinnholdet

Jente, 14 er ensom og alene og har det ikke bra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

min skolehverdag er somregel ensom og kjedelig. hver gang vi skal ha gruppearbeid blir jeg igjen til slutt. når vi skal se film i klassen sitter jeg alene fordi alle ignorerer meg bare. hvis jeg går bort til noen i friminuttene så blir de helt stille. så etter nesten 9 år med dette ( hele barneskolen, 8. og halve 9 klasse har det vært sånn og det fortsetter bare ) sitter jeg alene på en benk i friminuttene og hører på musikk. musikken er for å si det sånn min aller beste venn. jeg sliter med det meste på skolen. jeg greier ikke følge med i timene. og jeg har aldri gym siden jeg sier jeg bare har vondt i hodet eller noe sånn. hvis læreren sier at han må ha melding om hvorfor jeg ikke har gym så skriver jeg den selv så mamma ikke blir sur. jeg sliter veldig i engelsk og kjønner nesten ingen ting. jeg greier ikke konsentrere meg jeg kan plutselig bare reise meg midt i timen. jeg tør ikke ha fremføringer foran klassen men lærern blir alltid sur og gir meg anmerkning isteden or å gjøre sånn at jeg kan føle meg tryggere. jeg har også anoeksia, så jeg spiser så lite jeg kan. jeg drar ut hver dag før mamma kommer hjem fra joben og sier at jeg har spist så je slepper å spise. jeg har ikke gjern i krppen og jeg får vondt i hodet hver dag opptil flere timer. jeg har også sinneproblemer. .... min mor ver ikke at jeg blir så kraftig mobbet men jeg har prøvd å fortelle det gjennom hele liver mitt omtrent men hun har aldri tatt det til seg. jeg har sagt ifra på skolen, men der gjorde de ingenting. jeg har spurt om å bytte skole men jeg får alltid et nei. mamma sier jeg bare ser for meg at ingen vil være med meg, men jeg kan vel ikke gjøre det i 9 år? hva skal jeg gjøre? sorry for at det ble veldig langt og sikkert noen skrivefeil... men takk på forhånd for at du hjelper meg og at du leser det jeg har skrevet til dere. jeg trenger virkelig denne hjelpen. tusen takk....

SVAR

Besvart 06.12.2013 22:44:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle