Hopp til hovedinnholdet

Startet akkurat på ungdomsskolen og har ingen å gå med i friminuttene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har akkurat startet på ungdomsskolen, og jeg har ingen å gå med i friminuttene, har lyst men er litt flau for å spørre om å bli venn og sånt! Hvordan skal jeg gå fram? Jeg går helt alene i friminuttene allerede de 2 første dagene, 1 person spurte på ask.no om hvorfor jeg gikk alene, jeg blir ikke mobbet eller noe men nå må jeg fram men vet ikke hvordan? Hva skal jeg? Blir flau av å gå alene. Skole vil jeg ikke bytte.. Det er 3 forskjellige skoler som folka kommer fra, så derfor kjenner jeg bare 5-6 fra før i klassen, men de har jeg ikke kontakt med. Så lurte på om tips. Vil få meg venner snart,

SVAR

Besvart 22.08.2014 11:45:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle