Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med mobbing, selvskading, og selvmordstanker. En lærer forstår meg men rektor gir meg ikke lov til å snakke med denne læreren.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vil snakke med en lærer, hun er den eneste som faktisk forstår meg. helsesøster er veldig dårlig. psykolog funker ikke, men rektoren på skolen sier at jeg ikke får låv til å snakke med denne læreren. jeg har rett til og få hjelp av skolen, men det får jeg ikke. rekoren er ubeskrivelig dårlig i jobben. sliter også med mobbing, selmordsforsøk/ tanker og selvskading. jeg er skeptisk får at dere klare og hjelpe meg, vi får se.

SVAR

Besvart 31.10.2015 10:35:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle