Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortsette samtalen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg har nettopp begynt på 2 året mitt på vgs,barn og ungdom.På skolen jeg går på er det A og B,jeg går i B.Det er en jente på trinnet vårt som er en del alene.Alle synes hun er kjemperar,og har veldig rar klesstil.Jeg synes også det,men når jeg tenker meg om har ikke klesstil alt å si.Det kan hende hun er kjempehyggelig,man vet aldri hvordan en person har det utenfor skolen.Jeg har hilst på hun og stilt litt spørsmål om hvor hun gikk før,og hvor hun er fra osv.Hun svarer meg,men spør ikke noe tilbake,så jeg tenker kanskje at hun er litt sjenert for meg?Så det er ikke så lett å starte en samtale med hun,har du noen tips til meg?Jeg tenker at jeg skal si 'hei' og smile til hun hver gang jeg ser hun i gangen,så kanskje hun vil prate med meg mer senere,når hun har blitt trygg på meg? Sa også at hun skulle legge meg til på face,det har henne også gjort.Vi har også felles fag alle BUF klassene,så da møtes vi jo,og vi kan bli bedre kjent?:)Jeg har mange venner,og trives på skolen selv!

SVAR

Besvart 30.08.2016 17:58:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle