Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å få venner og med å følge undervisningen. Burde jeg ta året som privatist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 17 år og går vg2 salg, service og sikkerhet. Jeg har nettopp byttet skole da jeg ikke trivdes på den forrige. Nå har jeg gått på den nye skolen i 5 uker, men trives fortsatt ikke. Jeg går alltid alene på skolen og har vanskeligheter for å få meg venner. Ikke fordi folk er slemme mot meg, men jeg synes det er vanskelig å bli kjent med folk. Jeg klarer heller ikke å følge med på undervisningen da det går for fort for meg og læreren alltid forstyrrer meg når jeg er godt i gang, så jeg mister konsentrasjonen. Jeg har sett mye på å ta studier som privatist, men lurer på om jeg bør eller ikke? Jeg er fullt klar over at jeg må gjøre alt selv og ikke får noen undervisning med mindre jeg melder meg på kurs.

SVAR

Besvart 19.10.2016 15:39:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
account_circle