Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått rett til å slippe fremføringer for hele klassen. Gjeder dette også for gym?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 som nå går VG2 på yrkesfag (elektro). Jeg har lenge slitt med depresjon og angst. Jeg har derfor fått rett til å ikke ha fremføringer fremfor hele klassen, men hvordan fungerer dette i gym? Vi skal ha en gymtime hver hvor vi skal lede gymtimen, noe jeg virkelig ikke klarer. Jeg er egentlig ganske god i gym og ligger på en karakter i mellom 5 og 6. Men læreren min sier at dersom jeg ikke har gymtimen får jeg maks 4... Har han lov til dette? Jeg har bevis fra psykolog om at det stemmer at jeg har sosial angst.

SVAR

Besvart 24.10.2016 11:59:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
account_circle