Hopp til hovedinnholdet

Må mamma og pappa være enig i at jeg skal bytte skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trives ikke på skolen. Jeg føler at jeg ikke har noen venner der å er rett og slett lei meg på skolen. Dette går utover konsentrasjonen min å jeg får ikke jobbet på skolen. Jeg har noen få venner men de er med personer som "stenger meg ute" på en måte. Mine bestevenner går på en skole på andre siden av byen å jeg har veldig lyst til å bytte til den skolen å jeg tror jeg får det mye bedre der. Mamma syntes det blir veldig upraktisk å vil ikke at jeg skal bytte skole u det hele tatt å vis jeg skal bytte vil hun at jeg skal bytte til en skole som er nærmere. Hun sier at skolen må ordne det men jeg tror ikke det er noe skolen kan gjøre for de kan jo ikke tvinge personer til å være venn med meg. Men hvordan rettigheter har jeg i forhold til å bytte skole? Må mamma og pappa være enig i at jeg skal bytte skole? Eller holder det at jeg snakker med personer på skolen min? Håper dere forstår hva jeg vil ha hjelp til å at dere kan hjelpe meg❤️

SVAR

Besvart 08.03.2017 13:52:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle