Hopp til hovedinnholdet

Selv om jeg gjør det bra på skolen stresser jeg veldig med karakterer. Jeg har fysiske plager, sliter med psyken og selvbildet fordi jeg er så bekymret, og trenger hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg sliter med mye hodepine, kvalmhet,tretthet, STRESS, VELDIG sliten og karakterpress som jeg legger på meg selv. Jeg er sliten hver eneste dag og jeg har ikke et sunt forhold til mat. Jeg går på ungdomskolen og vet at jeg kommer til å slite meg fullstendig ut før 3.klasse på videregående. Sliter med konsentrasjon og hvordan jeg skal øve til prøver mest effektivt. Jeg ønsker å bli lege og jeg har et karaktersnitt på 5,8, men skolen tar knekken på meg. Jeg orker ikke mer! Jeg sliter også med selvbildet, selvmordstanker og angst for annmerkninger. Trenger hjelp. Mvh ANONYM!

SVAR

Besvart 05.06.2017 10:39:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle