Hopp til hovedinnholdet

Lei av skole ++

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil begynne med å si at jeg ikke vet om dette er rett kategori, så bare endre den om det ikke er;) Jeg har tre spørsmål og pils svar på alle. 1. Jeg har en stor drøm om å bli lege, men takker ikke skolen mer. Hva skal jeg gjøre? 2. Hva skjer om jeg sier til helsesøster på skulen, skolenlegen eller fastlegen at <<jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil bare vekk. Jeg orker ikke livet mer>> 3. Hva skjer om jeg tar 1 Ibux hver dag? Har lyst til å gjøre skade på meg selv, men vil ikke gjøre noe slik det viser på kroppen. Jeg har så lyst til å gjøre dette, men jeg vet innerst inne at det ikke er lurt, så trenger at noen sier hva som kan skje sånn at jeg ikke vil lenger. Off, jeg vet jeg høres ut som en som gir faen i alle andre og bare bryr meg om meg selv, men det gjør jeg ikke. Det eneste jeg tenker på er å bli lege, men altså jeg går i tiende og har isåfall SÅ lang veg å gå. 6 år på høyskolen, 3år på VGs og siste året på i-skolen. Sikkert litt mer og:( Men nok om meg nå.

SVAR

Besvart 07.10.2018 22:30:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle