Lei av skole ++ Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Lei av skole ++

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil begynne med å si at jeg ikke vet om dette er rett kategori, så bare endre den om det ikke er;) Jeg har tre spørsmål og pils svar på alle. 1. Jeg har en stor drøm om å bli lege, men takker ikke skolen mer. Hva skal jeg gjøre? 2. Hva skjer om jeg sier til helsesøster på skulen, skolenlegen eller fastlegen at <<jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil bare vekk. Jeg orker ikke livet mer>> 3. Hva skjer om jeg tar 1 Ibux hver dag? Har lyst til å gjøre skade på meg selv, men vil ikke gjøre noe slik det viser på kroppen. Jeg har så lyst til å gjøre dette, men jeg vet innerst inne at det ikke er lurt, så trenger at noen sier hva som kan skje sånn at jeg ikke vil lenger. Off, jeg vet jeg høres ut som en som gir faen i alle andre og bare bryr meg om meg selv, men det gjør jeg ikke. Det eneste jeg tenker på er å bli lege, men altså jeg går i tiende og har isåfall SÅ lang veg å gå. 6 år på høyskolen, 3år på VGs og siste året på i-skolen. Sikkert litt mer og:( Men nok om meg nå.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer