Hopp til hovedinnholdet

Venninnen gjør henne sjalu

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg går i 10klasse! Jeg er veldig ufordøyd med klassen, læreren og egentelig hele skolen. Jeg har kun en jeg er med på skolen, vi er sammen hele tiden og vi er ikke med andre, for de andre jentene i klassen er blitt veldig annerledes og ikke noe hyggelige folk. Men denne jenten jeg er venn med tar stadig og plutselig ser ut til at prøver å gjøre meg sjalu, noe som hun klarer. Hun prater plutselig ikke med meg og bare går til andre, jeg vet dette ikke høres farlig ut, men det er på en måte litt spesielt å alltid prate sammen også plutselig bare går hun så jeg sier ifra, men da klikker ho på meg også sier imot når jeg prøver å si hvorfor jeg blir sur, men ho mener ho ikke har gjort noen ting og jeg har ingen andre å være med på skolen! Jeg vil ikke snakke med lærere og foreldrene mine sier kun at jeg er negativ! Jeg vil egentelig ikke være venn med henne for henne er så fake, men jeg må for å ha noen å i det hele tatt være med, menhoeralltiduskyldigogdaklarerikkejegåsinoeannet

SVAR

Besvart 16.11.2018 00:32:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle