Hopp til hovedinnholdet

Skolen sliter meg ut så jeg ikke orker venner og fritid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går nå i 10. klasse, og det har vært mye lekser i alle fag samtidig, og i tillegg en del prøver og framføringer. Vi har vurderinger (prøve/framføring) 2-3 ganger hver uke. I starten gikk det ok, men så ble det mer og mer stressende. Da vi hadde flere prøver i uka, ble det for mye for meg. Jeg greide ikke å øve på flere ting samtidig, i tillegg til å holde meg i form og å være med venner og familie. Jeg slutta på håndball fordi jeg ikke fikk tid, og nå er jeg aldri i fysisk aktivitet. Jeg er aldri med familien, og henger bare med én venninne iblant. Jeg gråt til jeg sovnet hver kveld fordi det ble for mye på en gang. Til slutt bare ga jeg opp og å øve i det hele tatt, fordi jeg ikke greide mer. Karakterene mine har gått fra 5 til 2, og jeg er sjelden glad lenger. Jeg er trøtt og tom for energi hele tiden, og sovner med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Nå er siste halvåret før jeg søker VGS og jeg er utslitt. Hvordan skal jeg komme inn på linja jeg vil når jeg ikke greier noe

SVAR

Besvart 11.01.2019 18:54:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle