Hopp til hovedinnholdet

Jeg har følt meg veldig trist i det siste. Vil ikke snakke med noen om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har over lang tid (ca. 5mnd) følt meg veldig trist. Ikke akkurat trist men jeg vil Ikke le. Jeg greier ikke å le. Når vennene mine sier eller gjør noe morsomt later jeg som om jeg ler. Tror ikke noen har merket det men jeg vil heller ikke si noe til dem. Jeg vil egentlig bare være hjemme og se på mobilen min. Det føles som om det var lenge siden jeg lo på ordentlig. Jeg gråter veldig mye i det siste eller jeg har blitt veldig følelsom. Bryr meg om andre og sånt men jeg kan/orker bare ikke å le. Vil heller ikke snakke med noen om dette. Det har skjedd så mye i det siste at jeg ikke vil tenke på det. Skole er bare press og for å ikke tenke på fortid så pleier jeg ofte og se på mobilen min, høre på musikk eller jogge. Jeg jogger hverdag mens jeg hører på musikk. Hva skal jeg gjøre. Jeg vil ikke snakke om det for det er flere som har det mye verre enn meg og de klarer og komme seg gjennom det. Hva syns du/dere jeg burde gjøre og hva er det som feiler meg?

SVAR

Besvart 18.03.2019 19:07:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle