Hopp til hovedinnholdet

Ønsker fritak fra gym på vgs

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil heller nesten dø enn å begynne på vgs:( jeg har ingen venner, sliter med og få og holde på de... også det og ta initiativ og stole på nye mennesker. Jeg har blitt utestengt en god del, så mye ensom og alene gjennom 8-10 trinn og blitt mobbet...jeg føler meg helt mislykka. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ble født? Jeg kommer aldri til å klare meg i voksen livet når den tid kommer. (Min psykiske helse) 1. NON verbale lærevansker 2. Konsentrasjonsvansker 3. Søvnvansker : innsovning 4. Mattevansker: veldig sikker på at æ har dyskalkuli 5. Sosial angst (men ingen diagnose) Jeg ønsker fritak fra gym. Det hadde hjulpe meg så mye og bare klare og fullføre helseogoppvekst på 2 år... æ får så angst og føla at alle ser på mæ heile tida og at man må vær så god i gym... og så har æ så mye angst for at vi får karakter i gym. Og at gymlæreren skal se på meg(min fysiske helse). Har bare lyst til å dø! Hvis jeg får fritak fra gym, hadde jeg klart å fullføre vgs:)!!!

SVAR

Besvart 11.08.2019 11:47:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle