Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha hjemmeundervisning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har problemer med skole osv. Jeg klarer ikke gå på skolen for det er for mange folk og jeg klarer ikke konsentrere mg osv, jeg har noen andre problemer med skolen å. Jeg har prøvd å gå flere ganger men enten ender jeg opp med å bli hjemme eller så går jeg en annen plass som ikke er en skole. Jeg syntes det er dumt for jeg vil jo lære osv men jeg klarer ikke. Derfor lurer jeg på om det går an å ha hjemmeundervisning. Jeg har snakket med noen venner om det og di sier at bare funksjonhemmede personer for lovt til det, men jeg er litt usikker på om det er rett. Så går det ann for meg å ha hjemmeundervisning?

SVAR

Besvart 22.08.2019 09:25:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle