Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer på skolen og hjemme og spiser lite nå, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Vel på skolen min har jeg gode venner, men i klassen der jeg går i er jeg veldig misfornøyd. Vær gang vi skal ha gruppe arbeid der vi kan velge gruppene selv ender jeg alltid opp med å stå alene. En av bestevenninnene mine er i den klassen, men jeg ender skjeldent med henne. Selvfølgelig har jeg prøvd, jeg har prøvd i over 1 jælig år nå. Jeg har gitt opp! I tilleg har jeg problemer hjemme som gjør det enda vanskeligere. Jeg vet at jeg ikke burde forvente at de bare skal komme bort til meg å spørre vær jævlig gang. De sier jo at jeg skal prøve. Jeg har jo gjort det. Mange av de i klassen min skylder på meg for ting jeg ikke har gjort. Selvtilliten min det siste året har bare gått nedover. Den har nå gått så langt ned at jeg bare spiser 1 gang hver dag. Ingen vet det, jeg vet det er dumt, men det er min måtte å få vek det vonde. I tilleg er det dems skyld. Hva kan jeg gjøre i denne situasjonen?

SVAR

Besvart 29.11.2019 12:06:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle