Hopp til hovedinnholdet

Jeg hjalp ei ny jente inn i min vennegjeng, nå blir jeg utestengt. Hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter sommerferien beggynte det en ny jente i klassen. Så æ prøvde og være snill med henne og tok henne med inn i gjengen bare for og være snill. Etter son ca 3-4 måneder begynte og bak-snakke meg med de 3 andre jenter i gjengen. Nå e det 7 måneder og 4 dager hun har være i skolen. Også begynte hun og si masse rart og beggyne og lyge om meg. Hun går rundt og seier til folk i klassen at æ e homo. Og for en dag siden så gikk dem med noen gutt i klassen så sa ho til den enn gutten at æ likte han. Men det gjøre jo ikke jeg. Og i tillag ser hun på meg og himle med øya hennes. Og utestenger meg og begyne og si masse rart om meg du aner ikke hvordan det. Liksom det gjøre jo som at æ liker ikke og være på skolene. Æ trives ikke dær. Liksom det var jo æ som tok henne inn i gjengen når ho sto utan for alina. Og æ som ledda gjengen og så kommer hun og stjel venner (MINE) Kan du hjelpe meg æ trenger noen som kan støtte meg nå har æ lov til og snakke med helsesøster i skolen.TAKK

SVAR

Besvart 04.02.2020 16:13:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle