Hopp til hovedinnholdet

Det ble "4" denne gangen også

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og jeg går i 8. Klasse . Problemet er at i fjor til jul fikk jeg i snitt på fagene "4". På nesten alle fagene. Jeg var utrolig misfornøyd og tenkte å prøve på nytt og gjøre det bedre til denne sommeren i tentamene. Men jeg har hatt norsk tentamen og fikk karakteren og det ble "4" denne gangen også. Og jeg hadde en matteprøve som jeg tipper jeg strøyk på fordijeg klarte ikke oppgavene. Problemet er at jeg stresser utrolig mye og jeg føler jeg ikke får noe bra sommerferie hvis ikke jeg får bra karakterer på tentamen.. Jeg er utrolig stresset og jeg gjør mitt beste men får en karakter jeg ikke er fornøyd med. Og jeg går i kun 8. Klasse og føler allerede jeg ikke kommer til å klare å skaffe meg jobb når jeg blir stor. Hva kan jeg gjøre for å bli bedre eller bare i det minste slutte å stresse? Jeg er utrolig bekymret for karakterene mine fordi jeg vil løfte meg og gjør mitt beste men det er ikke godt nok for meg. Fordi jeg får "4" Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.05.2017 10:15:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle