Hopp til hovedinnholdet

Hvilke karakterer kommer på vitnemålet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tar vg2 som privatist og planlegger å ta vg3 som privatist også. Jeg tok vg1 på skolen og gikk yrkesfaglig. Jeg lurte bare på om karakteren fra kroppsøving vg2 vil telle på vitnemålet og om det i det hele tatt er vits å melde seg opp til privatisteksamen i det? Fordi jeg tar jo eksamen i kroppsøving vg3 uansett fordi jeg tar påbygg etter vg2. Betyr det at begge karakterene vil telle på vitnemålet eller bare den karakteren jeg får på vg3? Så lurte jeg på om mattekarakteren fra vg1 teller på vitnemålet? Fordi jeg gikk jo et yrkesfaglig løp på vg1 og da hadde vi bare matte det første semesteret, og det andre semesteret ble faget erstattet med naturfag som jeg fikk standpunktkarakteren 4 i. Jeg fikk karakteren 3 i matte det første semesteret vi hadde det, og jeg vil gjerne forbedre den hvis den teller på vitnemålet. Jeg tror karakteren var en halvårsvurdering. Hvis karakteren fra vg1 ikke teller, er det bare mattekarakteren fra vg3 som gjør det på vitnemålet?

SVAR

Besvart 11.01.2018 14:44:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på hjelp fra oppfølgingstjenesten?

Ikke søkt videregående skole? Sluttet på skolen eller som lærling? Oppfølgingstjenesten arbeider med og for ungdom som har rett til videregående opplæring.

 

Les mer
account_circle