Hopp til hovedinnholdet

Jeg får nesten pusteproblemer av kunst og håndverk! Hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 13år og går i 8.trinn:) Jeg synes skolen kan være utfordrende og hvertfall matte, naturfag og musikk. Men det er 1 ting som jeg synes er helt forferdelig og som jeg blir mentalt sliten av og det er kunst og håndverk! ALLE synes det er gøy og ingen sliter så mye som meg, men jeg får ikke til noen ting! Og lærerens er kjempe sure og tror at alle skal få det til, men jeg får ikke til noe! Det gjør meg lei meg. Jeg vet ikke om noen som sliter med det faget og alle synes det er gøy mens jeg starter nesten å grine hver gang i timene:( Jeg og noen venner snakket om karakterene vi hadde fått og ALLLLLLLE hadd fått mye høyere enn meg! Jeg er den dårligste der og lærerens skjønner ikke hvor mye jeg sliter med det siden ingen andre sliter! Jeg får nesten pusteproblemer av kunst og håndverk! HJELP

SVAR

Besvart 09.01.2020 15:38:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Føler du at lærerne på skolen lar deg påvirke din egen skolehverdag?

Visste du at du f.eks. har krav på tilpasset opplæring hvis du synes undervisningen er for vanskelig - eller for lett?

Les mer
account_circle