Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke på skolen på mandager og tirsdager da jeg har en lærer disse dagene som bare kjefter. Det er bare meg han kjefter på. Jeg føler jeg ikke blir respektert. Han hører ikke på meg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

en lærer eg har bare kjefter på meg og sier at eg må gjøre så godt eg kan, eg gjør det. Han vil ikke høre det eg har og si. Han sier aldri positive ting.han bare sier hva eg får på prøver og sier at eg må bli bedre foran alle. Er det normalt? Eg tør ikke og si det til mamma.som i dag så glømte eg svømmetøy, han sa eg skulle gå rundt fotballbanen det gjorde eg, men så bare kjefter han på meg med at eg går for sakte. Og lar meg ikke forklare. Vi hadde han og i en til time. Der og som vanlig sier han at eg må bli bedre, han sier at alle er flinke, og så ser han på meg og sier nesten. Eg føler at eg ikke blir respektert. Eg prøve og si til han at eg ikke forstår, men han vil ikke høre, han begynner bare å kjefte. Hva skal eg gjøre? Han har gjort at eg ikke vil på skole på mandager og tirsdager. Det er da vi har han. Mvh en Jette som lurer på hva hun skal gjøre.

SVAR

Besvart 10.04.2016 19:25:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle