Hopp til hovedinnholdet

Hun føler seg utrygg på skolen og har opplevd mobbing. Hva kan hun gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei igjen. Eg føler meg utrygg på skulen. Har opplevd mobbing og er ofte redd det skal skje igjen. Da opplevde eg å bli filma ufrivillig og sjølv om dei tilsynlatande har sletta videoane klarer eg ikkje tru heilt på det. Er redd for kor mange dei viste videoen til, kva rykter det går om meg og kva folk synet om meg. Folk synest sikkert eg er rar pga. autisme diagnosen min . Blir ofte litt smånervøs når eg ser mobiler. Og nå driver elevene på skulle min ein kampanje for å få dei tilbake (vi har nettopp fått mobilfri skule) om mobilane kjem tilbake på skulen kjem eg aldri mer til å gå på skulen igjen! Eg har Ingen tillit til lærarane (eller assistentane ) på skulen untatt ei, har opplevd å bli svikta og vil ikkje det skal skje igjen. Er derfor redd for å stole på nokon igjen (untatt mamma og psykologen min). Kanskje eg skal sei noko til den eine læraren som bryr seg om meg . Ellers, kva kan eg gjere? Er btw på det siste halvåret på ungdomsskolen. Håper vgs blir betre.

SVAR

Besvart 06.02.2017 18:08:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle