Hopp til hovedinnholdet

Nesten alle jenter i klassen er frekke mot meg og jeg vil bytte klasse. Tror du det er mulig for meg å bytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg startet på ungdomskolen i høst. i starten hadde jeg det bra og fikk en veldig god venn, nå bitchblikker hun meg, ler av meg, kommenterer alt jeg gjør negativt. og snakker dritt om meg til alle. jeg orker det ikke lenger. og nesten alle de andre jentene er frekke og går fra meg. jeg gruer meg til å gå til skolen hver dag og gråter mange ganger pga dette. jeg vil bytte til a klassen, jeg går selv i D klassen. tror du at det er mulig for meg å bytte klasse. lærerne har sett meg gråte på skolen og ser at jeg er med a klassen.

SVAR

Besvart 25.03.2017 22:44:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle