Hopp til hovedinnholdet

Min bestevenn har baksnakket meg sammen med to andre jenter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min bestevenn har baksnakket meg sammen med to andre jenter.Jeg fikk vite det i påsken : Jeg inviterte henne til overnatting hos meg vi satte oss ned og begynte å perle og prate og så gikk​ samtalen at og fram og så sa hun det men det hun ikke sa var at hun var med på det Vi gikk til foreldrene våre og begynte​ og prate i håp om at de skulle skjønne det og etter vert så skjønte de de så dro mammaen til bestevenninna min og så la vi oss og så når hun kom hjem neste dagen sa hun hva hun hadde gjort.morra ringte til mamma dagen etter der igjen men da var jeg på tur (en tur jeg har gledet meg til)jeg fikk vite det etter turen. men poenget er mamma sa at rektor sikker kom til og prate med vi 4 jentene.det synes jeg hørtes skummelt ut så mine spørsmål er : burde jeg vente nervøs for å prate med rektor når det er jeg som er "offeret"?Er det greit å baksnakke ?Hva er straffen for å baksnakke?Er bestevenninna min en ordentlig venn?Ver så snill svar fort.ps jeg synes bestevennina mi var modi

SVAR

Besvart 19.04.2017 11:40:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle