Hopp til hovedinnholdet

En gutt er både snill og slem mot meg og det forstyrrer skolehverdagen min. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg visste ikke hvor jeg sulle skrive dette men ja. Jeg har blitt plaget over at tremenning til noen venner ov familien min var med oss i syden og skal det i år. Han går i åttende og jeg i syvende. Møter han hele tiden på et kjøpe senter (oasen) Eg sa til han for lenge siden at jeg liker han men da gikk han rundt å sa til folk at jeg likte han. Noen dager tenker jeg : jeg liker han og har lyst til å bli sammen med han. Men andre dager tenker jeg: jeg har ikke lyst til å være sammen med han han er bare dum. Vi hadde en liten krangel i september og jeg bestemte meg for å ikke snakke med han på lenge og det varte til april. Da fikk jeg på følelsen at han var en player. Men jeg bestemte meg for å ikke tenke sånn. Og han sa at det var en fordel vist jeg begynte på den ungdomsskolen som han går på for da sa han at vist en gutt plager meg så kan han snakke med han eller banke han. Han er snill og litt slem og det forstyrrer skole dagen min.jeg er veldig deprimert hva skal jeg?

SVAR

Besvart 24.05.2017 15:51:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle