Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir mobbet og slått på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei kjempe bra at det er sånne nettsteder som ung.no Jeg blir mobbet av noen *venner* jeg liker veldig gått. Men de sier stygge ting til meg og slår meg Jeg har pratet med mamma om det, og hun sa at jeg ikke skulle være sammen med dem lenger. Og da gjorde jeg det men jeg har liksom ingen andre venner. Itileg er jeg ganske usosial . Jeg liker best å sitte foran pcen heledagen .pga jeg føler meg trygg bak den . Men jeg blir liksom kastet ut av huset .pga foreldrene mine synes jeg sitter for mye . Og det er en venn foreldrene mine synes jeg skal være med men han er så kjedelig. Heldig vis har jeg 2 veldig støttende brødre. De har sakt vis de banker meg opp så kan jeg ringe til dem. Så de kommer på skolen å tar en prat med de. Læreren synes jeg er en kjempe snill person som ikke gjør noen noe fælt . Det er derfor mamma lurer på hvorfor de er sånn mot meg. Jeg er ikke en sån person som slår eller prøver å såre andre men Jeg må lære meg å ta igjen men jeg vet ikke hvordan.plss svar. Takk

SVAR

Besvart 29.10.2017 08:01:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle