Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sluttet med stygge komentarer. mobbing og blikk i dusjen. Jeg har selvmordstanker og gråter mye. På skoletur satt jeg på et fjell og ville hoppe ned. Hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt om hvordan jeg skal si dette men jeg har sluttet lenge med stygge kommentarer stygge meldinger mobbing og blikk i dusjen osv ! Og jeg ahr selvmordstanker ,det er ikke så ille men jeg ligge å gråter over alt sånn skjer mange ganger i uka og det værste var st jeg var på skole tur og vi var på et fjlel sånn var 50 meter hjøy og jeg satt på kanten og ville håpe ned! Hjelp har snakket med søsteren min om dette men hun trodde meg egt ikke å bare gikk videre med d ! Kan ikke si det til noen andre ! Hjelp meg

SVAR

Besvart 07.11.2017 21:33:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle