Hopp til hovedinnholdet

Mine aller beste venner har snudd seg mot meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 13 år her. Jeg sliter med venner og skolen. Jeg er en jente så tåler en god del, opplevd mye i barndommen. Men nå MÅ jeg si ifra! jeg går snart fra vette. Jaja til poenget. I høst begynte jeg på us (8 klasse), jeg var fornøyd med klassen min og mine bestevenner var i klassen jeg var i. Etter rund 1 måned dro vi på klassetur og jeg blei utestengt av mine bestevenner:( Jeg sa det til dei men dei brydde seg ikke. Jeg har også en stil som ingen andre på skolen har, så for eksempel idag stirra alle guttene og jentene og gidde meg kommentarer på hva jeg gikk i. Jeg ble kalt fiskegarn, vin plastisk OSV... Jeg er utrolig lei meg av alle disse kommentarene, og mine aller bestevenner har snudd seg mot meg. Har 3-4 ekstremt gode guttevenner men bare 1 igjen, for ALLE snur seg mot meg. Jeg har ikkje gjort noe! Blir også kalt ' drama queen' noe jeg ikke er! Jeg har ingen å snakke med heller, det er problemet. Vist noen vet hva jeg burde gjøre, hmu! Klem jente som trenger hjelp, FORT!

SVAR

Besvart 07.12.2017 16:27:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle