Hopp til hovedinnholdet

Har blitt mobba gjennom heile barneskolen og ungdumsskulen og blir litt mobba på vgs også.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en gutt på 17 som ikke er helt meg selv om dagane.

For det første: Har blitt mobba gjennom heile barneskolen og ungdumsskulen og blir litt mobba på vgs også. Før tølte jeg mye men nå viss noen mobber/irriterer meg klikker jeg helt og flyg på den personen.

For det andre: Har selvmordstanker hele tiden. Tenker ofte på å ta livet mitt med en knif eller me en pistol noen jeg kjenner har. Har et eksempel:

På skolen for en måne siden begynte noen i klassen å mobbe/rotte seg sammen mot meg. Jeg slo til den personen og blei dryst til i trynet selv. Jeg blekket helt ut og gikk defra og kjeftet/bannet i tryne på læreren min. Gikk videre og slo alt jeg møtte på. Gikk inn i kulturhuset og slo hardt til meg selv i panna og i veggen og tenkte: No er det for faen nokk! Jeg har ikke en drit å leve for! Til slutt kom ei dame og snakket med meg om problemet. Hadde ikke hun komt hadde ikke jeg levd den dag i dag.

Når jeg er meg selv tenker jeg at jeg aldri må ta livet mitt pga foreldre, venner slekt etc.
Men når det blekker ut for meg har jeg ikke noe valg. Da skjer det som skjer.

For det tredje: Satsar på å bli proff innen idrett( vil ikke sei hva i tilfelle noen av vennene mine les dette ) og flytte til California, Usa når jeg blir stor og leve drømmen og nå ser jeg hvor langt ifra jeg er.

Hva har jeg å leve for ?? kommer ikke til å bli proff når jeg innser hvor vansklig det er.

Hva skal jeg gjøre anna enn å ta selvmord som snart sjer ??

Mvh gutt 17

SVAR

Besvart 25.01.2009 20:43:23
account_circle