Hopp til hovedinnholdet

Jeg absolutt hater alt ved meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente 13 her! Jeg føler kropps-press, vi hadde nettopp et prosjekt på skolen kalt Psykiskhelse, når vi snakka om det ville eg ikke si noe fordi eg kjente meg sånn igjen med å bli kalt feit å sånt. For 1-2 år siden begynte eg å skjønne at eg var feit, og da trente eg, gjekk på vekta hver dag, til slutt blei eg så alvorlig med det, at eg begynte med selvskading, eg spydde hver morgen og det var ikke noe særlig kjekt, vi sjekka det hos sjukehuset i oktober 2017, til slutt hadde eg holdt på hemmeligheten i nesten 2 år så gjekk måtte si det til foreldrene mine at eg blei mobba og sånt. etter det tok vi kontakt med skolen og ordna opp med personen, nå har eg blitt mye bedre, men føler ennå kropps-press og at eg er feit. De sier de blir blinde av å se på meg og sånt, blir skikkelig lei meg og vet ikke hva jeg skal gjøre.. Vil ikke si det til noen for nå tror alle at eg har det bra etter eg blei frisk. Men føler at eg må si det til noen så jeg sier det her. Jeg absolutt hater alt ved meg!

SVAR

Besvart 21.01.2018 17:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle