Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en venn, og hun skal på ferie. Gruer meg til skolen uten henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 14 år og går i 9.trinn. Jeg sitter og gråter akkurat nå fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vennina mi er den enste vennen jeg har på hele skolen. Men hun skal reise på ferie i 2uker. Og jeg greier ikke tanken på at jeg må gjemme meg på do i 2uker. Det er ikke det som et problemet. I timene så samler alle sammen seg, alle som er venner, og jeg kommer til å bli helt alene, lærereren min vet ikke dette, og jeg ønsker ikke fortelle det til hun fordi jeg er flau, over at jeg er en venneløs taper. Det er absolutt ingen andre som vil være med meg i klassen, hver gang jeg går til dem gir de hverandre blikk. Også snakker de og later som at jeg ikke eksisterer. Da ender jeg opp med å stirre i lufta, og nesten gåte. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre virkelig. Venninna mi og jeg må være der for hverandre hver dag, sånn at den andre ikke skal være alene. Men nå må hun på ferie, så det er ikke hennes feil Værsåsnill og hjelp meg. Jeg har grått i 3 dager nå og får ikke sove om natten.

SVAR

Besvart 25.01.2018 02:42:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle