Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en del fravær på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er en jente på 15 år, går i 9. klasse. Jeg har en del fravær nå, var borte 15 dager før jul og nå etter jul ca det samme. Jeg er livredd for at barnevernet bare skal ta meg hjemmefra! kan de det? Jeg har det supert hjemme og kunne ikke klart meg uten familien min, men jeg er utrolig sliten hele tiden, og har ikke særlig mye venner på skolen. Derfor er det sykt vanskelig å gå på skolen noen ganger. Foreldrene mine sier at jeg skal på skolen og slikt, men noen ganger så klarer jeg bare ikke. Selvfølgelig blir de sure og bekymret for meg så det er ikke sånn at de ikke bryr seg.

SVAR

Besvart 20.05.2018 21:17:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fravær på ungdomsskolen

Har du vært borte fra skolen eller ikke møtt til timen? Her får du oversikt over hvilke regler som gjelder for fravær på ungdomsskolen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle