Hopp til hovedinnholdet

Føler meg trakassert på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt i 7 klasse. Jeg har ikke lyst til å forsette på denne skolen og jeg føler meg deppa. Jeg føler meg trakassert og både klassen min og paralell klassen. Jeg tør ikke å si det til noen. På nettet forteller folk meg (annonyme) som går i klassen og paralell klassen at jeg er stygg og at ingen liker meg.jeg hadde en kjæreste og noen sier Du er stygg det er bra du slo opp med hun. Og ingen bryr seg. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan du gi meg råd?

SVAR

Besvart 10.11.2018 12:57:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle