Hopp til hovedinnholdet

Fins det noen medisiner som kan hjelpe meg til å bli mindre følsom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

JEG ER FOR FØLSOM .Jeg begynner kjempe lett å gråte og jeg vet ikke hvorfor. I timene så sitter det en gutt som små erter meg og sier stop og at jeg vil at han skal slutte og han forsetter. Å så begynner jeg og gråte uten noen spesiel grunn og så klarer jeg ikke å slutte å gråte så ser alle i klassen på meg siden jeg gråte uten noen spesiell grunn, så blir jeg så utrolig flau. Jeg jo ikke en av de populære i klassen heller. Så jeg lurte på om det finnes noen medisiner eller andre ting som kan hjelpe meg med å bli mindre følsom og gråte lett.

SVAR

Besvart 13.12.2018 13:59:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle