Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig dårlig selvtillit i forhold til kroppen, trenger noen råd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som går i 8.klasse og ønsker og få noen gode råd. Jeg har veldig dårlig selvtilitt i forhold til kroppen min og fjeset mitt osv. Jeg liker apuslutt ingenting på kroppen min, føler alt e for stort og for stygt. Jeg blir ofte påminnet på skolen om at jeg ikke er en av de fine og at jeg ikke er den som e tynnest osv for alle guttene går rundt og snakker om at alle de andre jentene e så sykt pene så nevner de noen (inkludert meg), som de sisr e de styggeste. Jeg ønsker veldig og få hjelp med om d e noen eg kan gjøre for og bli tynnere, få lengre hår, tynnere bein, mindre kviser og om d er noen spesiell pynt eg kunne pyntet meg med for og se litt freshere ut... jeg ønsker virkelig bare noe tips til og kunne se bedre ut og bli tynn! vær sp snill hjelp meg! jeg klarer ikke leve sånn mere......

SVAR

Besvart 23.01.2019 11:58:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle