Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få lov til å være i fred?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På ungdomsskolen så ønsker jeg at jeg heller syklet hjem da det ikke var snø og det var glatt for da kunne jeg ha et sted hvor jeg kunne få være i fred og for meg sjøl. I disse tre årene så hadde jeg ikke brydd meg om anmerkninger og fravær men om karakterer. Jeg hadde vært villig til å komme sent på skolen. Jeg hadde sluppet å finne steder å sitte alene i friminuttet. (og ja jeg har blitt plaget i mange av friminuttene av enkeltmennesker). Hadde jeg vært i klasserommet i friminuttet så var det også noen folk som ikke lot meg får være i fred, jeg var jo ikke akkurat usynlig. Eller så burde jeg ha snakket med helsesøster om at jeg vil ha sted hvor jeg kan være for meg sjøl. Jeg sliter med å med være i kontakt med andre. Det ble så ille at fordi folk ikke ryddet opp etter seg så kunne ingen være i gangen heller. Jeg syns det er faen meg dritt og jævlig at det skal være sånn. Hvorfor kan ikke folk ha et bedre hjerte til de som trives med å være for seg sjøl? Tiltak for de ensomme?

SVAR

Besvart 11.03.2019 20:09:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle