Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så lei meg og sint, hva kan jeg gjøre for å få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg har mangen venner. Nokon eg misliker litt, nokon som bare er venner og en bestevenn. Det har skjedd mangen gonger at en gjeng på 3 stykker er stygge med bestevennen min uten eg veit det. Etter på kommer bestevenn min til meg og sier kva som har skjedd, og eg blir så sur. Neste gang eg ser vennegjengen på 3 har eg lyst å spørre kvifor de gjorde det og vere frekk tilbake, men eg klarer det ikkje. Den vennegjengen på 3 har mobba meg og har vert ganske stygge med meg og andre. Det er nok mykje av grunne til at eg blir så sur når eg hører slike ting. Hver dag går eg inn på do, låser og kan sitte der i 1-2,5 timer og grine. Læraren min seier at eg ikkje skal seie at eg har vært lei meg til nokon venner, siden det kan bli andres problem. Og eg gjør som hun sier og sier ingenting, men blir bare enda tristere siden eg ikkje får snakket om det. Har du et tips til hvordan eg kan slutte å bli så sint, for eg får problemer ut av det?

SVAR

Besvart 16.03.2019 19:11:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle