Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg takle svømmetimene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er ingen fan av svømming. Nå går jeg i 8. og jeg gjør ALT for å unngå det! Vi skal ha det på torsdag, og jeg har ingen unnskyldninger. Det er tre siste dager med svømming i år, og jeg har ikke vert med på noen av svømmetimene siden jeg startet på ungdomsskolen. Jeg vet ikke hvordan det fungerer. Hver gang vi hadde svømming i barneskolen så stiller vi oss på rekke og svømmer en og en. Jeg blir veldig ukomfortabel. Det er ikke på grunn av kroppen elns, men jeg suger i svømming! Alle sammen stirrer på meg når jeg alltid er sist. Og når vi svømmer på rekke og skal lzm plukke opp en ring under vannet, så står alle bak meg og venter fordi jeg ikke klarer det. Jeg spreller rundt som en fisk, jeg er sikker på at hvis jeg kunne sett meg selv så ville jeg ledd. Men jeg vet hva dere vil svare! at jeg må snakke med en voksen jeg stoler på, og at det er mange som føler det sånn. But I DONT CARE! Jeg kommer ikke til å snakke med noen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg har ingen venner

SVAR

Besvart 10.05.2019 08:17:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle