Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir mobbet på skolen, men skolen nekter meg å bytte klasse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynte 8.klasse nå i høst og har det ikke bra. Jeg hadde en gjeng med venner men i 7 klasse gikk alle imot meg og det ble en stor mobbe sak. Det var en gjeng med jenter som jeg begynte å være med, de er nå mine beste venner. Da vi begynte på ungdomsskolen ble alle vennene mine samlet i en klasse og jeg kom i klasse med mobberne. Og siden starten av året har de begynt å fortelle folk løyner om meg, låse meg ute fra garderoben og spre gamle bilder av meg osv. Mobberne er spred ut over alle klassene (vi har 4 klasser) bortsett fra klassen hvor vennene mine er. Jeg har mast siden starten av skole året om at jeg vil bytte klasse. Men skolen sier nei, de sier at de har laget en lærings plan som skal gjøre det bedre for meg i klassen. De mener at jeg kan ha det bra i klassen jeg er i. Alle i klassen ber meg om å bytte skole og sier til meg at alle hater meg. Foreldrene miner har kontaktet lege og fylkesmannen men skolen nekter å høre. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.12.2019 19:58:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
account_circle