Hopp til hovedinnholdet

Felles bestevenninne...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI, JEG HAR ET PROBLEM MED EN "VENNINNE". HUN OG JEG HAR ALDRI VÆRT NOE GODE VENNER UTENPM NÅR VI ER ALENE. VI HAR EN FELLES BESTEVENNINNE SOM SKILLER OSS TOI. NÅR DET ER ALLE I GJENGEN ER HUN DRITSTYGG MOT MEG. HUN KAN HELT UTEN NOE GRUNN SI : "HAR DU IKKE SETT DEG I SPEILET NOEN GANG? ELLER NEI FORRESTEN DA VILLE DET HA KNUST, DER HAR DU GRUNNEN." OG MASSE SLIKT. JEG SIER DET MINST 2 GANGER PR DAG, MEN HUN STOPPER IKKE. JEG BLIR HELT LEI MEG OG SÅRA, MEN PRØVER Å BARE VISER AT JEG BLIR IRRITERT. JEG VIL HA HENNE TIL Å STOPPE. VÅR FELLES BESTE VENN BRYR SEG IKKE OG VIL HOLDE SEG UTENFOR, SELV OM HUN HAR SAGT AT DET ER VI TO SOM ER BESTEVDENNER, MEN HUN LAR BARE SLIKE SÅRENDE KOMMENDTARER GÅ FORBI. HUN ER ERLIG OG JEG SKAL FLYTTE ETTER SOMMERFERIEN:-( JEG GRUER MEG SKIKKELIG NÅ FORDI SOM HUN HETER SIER AT JEG ER HELT JÆVELIG FEIT OG KOMME TIL Å VÆRE VENNELØS PÅ DEN NYE SKOLEN(NÅR VÅR FELLES VENINNE IKKE ER DER(HUN ER PÅ DO ELLER NOE LIGNENDE))TAKK FOR SVAR

SVAR

Besvart 27.06.2009 19:00:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle