Hopp til hovedinnholdet

Det har blitt en mobbesak selv om vi har ordnet opp...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei På skolen skjedde det en hendelse mellom meg og to andre gode venninner. Er gutt forresten. Hun det skjedde mot har hatt problemer med mobbin før. Blant annet fatshaming. Det som skjedde var at vennine 2 kom med en kommentar om at rumpen hennes var stor. Da sier jeg det til hun mens alle i klassen var der. Etter dette ble det mye gråt og styr. Nå har vi fikset opp med venninnen og det går fint. De tar nå dette som en mobbesak selv etter det ble fikset mellom oss 3. De kontakter foreldre og tar oss ut i samtaler av og til. Jeg og vennine 2 syns at saken er avsluttet etter vi fikset opp. Skolen purrer oss og foreldrene våre, de finner andre ting vi har gjort også og ringer foreldrene våre. Vi holder oss veldig til det som skjedde også det. Og vi skjønner venninne vår veldig mye. Hva kan vi egentlig gjøre?

SVAR

Besvart 31.01.2020 08:49:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle