Hopp til hovedinnholdet

Får selvmordstanker, har det forjævlig på skolen, lærere og andre ler!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Eg får selvmordtanker av tanke på skole og det er noen grunner til.. Eg føle meg ikkje trygg eller noe med og snakke med folk om følelsene mine, eg har det egentlig for jævligt. Eg blir flau av og snakke om følelsene mine men vil gjerne dele dei med ung.no Eg blir mobbet av klassekameratene og Kontaktlæreren min hele tiden, vis eg gjer noe feil i klassen, så ler dei egentlig bare av meg. Og ein gang når eg gjor ein feil, så sier læraren til heile klassen og fortelle heile den historien om den feilen eg gjorde og begynne og le av det, han sier det til alle klasse flere ganger og eg føle meg egentlig ganske dårlig. Prøve alt eg kan og gjera noe i timene med eg sitte der og ikkje følge med i undervisningen og får anmerkning eller fravær for og ikkje delta i undervisningen når eg føle meg egnt ganske så søppel og vil egnt stikke av og aldri komme tilbake eller ta mitt eget liv for at det gjer det egentlig bare betre for meg. Har prøve og snakke med sosialrådgivere men dei hjelper ikke

SVAR

Besvart 17.03.2020 12:51:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle