Hopp til hovedinnholdet

Mobbing på snap. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For at du som leser skal forstå dette,må æ fortelle litt om siste året på ungdomsskolen.Det va e i gutt i klassen som var"spesiell",og guttan i klassen pleide å si inside jokes som var slemme og ment mot han.De sa aldri spesifikt noe om han, men hintet.Og man kunne ikke si"det var frekt mot xx han het ike xx for det kunne være hvem som helst,men alle visste at det var mot xx. Æ sa aldri noe ifra,fordi æ var veldig godt likt klassen og ville ikke ødelegge det.Æ kunne jo si det til læreren,men be han holde meg Anonym.Men han var så fjern og ustabil at det tok ikke sjansen.Iettertid har æ angret og synes synd på xx.Nå som jeg går på Vgs,tenkte jeg at mobbing er bare ungdomsskolen.Men nå er det værre.Nå er det to gutter som er verre mot en annen gutt.Det virker som om han gutten ike forstår at kommentarene er mot han.æ valgte å si det til læreren vår. Hun ble glad for at æ sa ifra og hun skulle følge med.Problemet er at nå skjer "mobbing" på snap og læreren får ikke til å sedet

SVAR

Besvart 28.03.2020 12:54:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle