Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg unngå stygge kommentarer uten å ta det opp på skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får kommentarer på skolen av at jeg er feit, stygg osv. Jeg ville ikke ha sagt at det akkurat er mobbing, men det gjør at jeg får dårlig selvtillit. Jeg vill ikke si i fra til lærer eller rektor om dette fordi, lærerne og rektor på skolen holder ikke akkurat taushetsplikt. De bruker å fortelle meg om hvor bra andre gjør det på skole og deres problemer. Jeg er også redd får hva de sier om meg til andre fordi jeg har nettop gått gjennom mobbing og utestenging. (det går bra nå) Så jeg lurer på er det noen måter å ungå disse kommentarene uten å måtte ta det opp på skolen?

SVAR

Besvart 24.08.2020 13:41:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle