Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt mye med depresjon og angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente som har slitt veldig mye med depresjon og angst siden jeg startet på ungdommskolen. Jeg har nå begynt på vgs noe jeg såg litt fram til, med ny skole og folk, ettersom jeg ikke trivdes på ungdomsskolen. Men alt ble verre, jeg har selvmordstanker hele tiden og sliter med å komme meg gjennom en dag, for å så tenke at jeg må på skolen neste dag. jeg kan grine opp til flere ganger om dagen og jeg er redd det påvirker tvillingsøsteren min, som har begynt å slite litt med det samme selv. Foreldrene mine er ganske bekymret og vi har snakket om at jeg kanskje må ut av skolen, så jeg kan jobbe litt med meg selv, noe jeg ønsker litt selv men synst det virker litt flaut. planen min var å søke meg inn på ambulanse på vg2, men ettersom snittet der er veldig høgt og skole motivasjonen min er så langt nede, føler jeg at detter året er bortkastet om jeg går på skolen eller ikke. jeg går til psykolog og får hjelp, men føler det ikke hjelper. Jeg er så dypt nede, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.08.2018 20:24:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle