Hopp til hovedinnholdet

Skole ødelegger livet mitt, orker ikke hjemmeskole, vil klage på lærerne!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hjemmeskole nå og jeg føler at lærerne ikke bruker hodet sitt ordentlig og jeg klarer faktisk ikke alt dette mer. Dette ødelegger livet mitt men samtidig kan jeg ikke drite i det siden da kan jeg jo like gått bare grave min egen grav og hoppe i den siden det er nesten som å drepe meg selv. Jeg klarer ikke mer press fra skolen. Lærerne må begynne å bruke hodet sitt mer ordentlig og skjønne at når jeg sier at det er for mye så må de ta hensyn til det og forstå at det faktisk er for mye og kutte det ned litt. Fordi jeg kan ikke jobbe vidre på denne måten jeg er i 1VG og kan faktisk ikke fortsette sånn i 2 år til og så universitet. jeg vil også få fram at jeg skriver dette rett etter at jeg hadde et mental breakdown, sånn faktisk og jeg har lyst til å klage til utdanningsministeren eller no. Hvem som helst liksom. Hjelp meg jeg klarerer ikke ....

SVAR

Besvart 20.03.2020 09:25:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle