Hopp til hovedinnholdet

Har mye press fra mor og far som vil at jeg skal bli noe stort, men jeg stryker hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg begynte i 2 klasse på videregående skole i år, og trives ikke. Jeg har valgt en linje som er veldig tung og klarer meg ikke særlig bra på skolen. Jeg har alltid vært vandt til å kunne klare prøver når jeg virkelig vil, men nå klarer jeg ingenting. Jeg har ikke lyst til å bare gi opp på fagene, fordi jeg har mye press fra mor og far som vil at jeg skal bli noe stort, men jeg stryker hele tiden uansett hvor mye jeg prøver. Dette påvirker hvordan jeg er hjemme også, jeg orker ikke arbeide med skole, for da blir jeg bare deprimert, jeg liker å bare stenge meg inne på rommet og se på filmer. Jeg har prøvd å få min mor til å hjelpe meg, men hun er ikke særlig flink i de fagene jeg har, og pappa er mye ute å reiser, så han har aldri tid til å hjelpe meg. Jeg har også prøvd å si til mor at jeg sliter psykisk pga at jeg gjør det så dårlig, flere ganger, men hun blir bare sur på meg, og sier jeg gjør for lite lekser. Hun sammenlikner meg med alle vennene mine som gjør det veldig bra på skolen, det gjør meg enda mer deprimert å se hvor bra de gjør det.. skal jeg bare droppe ut av skolen, eller bør jeg bare holde ut? jeg ser ikke noe lys i tunellen

SVAR

Besvart 29.11.2010 10:02:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle