Hopp til hovedinnholdet

Eg har alltid vore ein over gjennomsnittet begava unge, men no rasar alt rundt meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er ei 18 år gammal jente som går andre året VGS Allmennfag. Eg har alltid vore skuleflink, og blandt klassens beste elevar. VG1-karakterane mine gav eit snitt på 5,4 , som seinare skulle gjere at eg kom først i køa til å få ei jobbstilling som var annonsert i lokalavisa (det var veldig mange som søkte!). Til poenget: Eg har alltid vore ein over gjennomsnittet begava unge, men no rasar alt rundt meg. Eg har så lyst til å halde fram med å gjere det like bra, men motivasjonen fell i takt med karaktersnittet, som aldri har våre så dårleg. Skulearbeidet hopar seg opp og blir ein mørk skygge i samvitet mitt. Eg orkar rett og slett ikke! KVA kan eg gjere for å bli motivert til å gjere lekser igjen? Har ikkje lyst til å ha mine to dårlegaste karaktersnitt på mine to siste skuleår før eg skal ut i studentlivet og (forhåpentlegvis)ein gong starte på vegen mot læraryrket. Nokre idear/råd/tips? På førehand - takk!

SVAR

Besvart 03.02.2011 14:48:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Lett for å bytte ut leksene med sosiale medier?

Fem gode tips til deg som bare kjapt skal sjekke Snapchat eller Instagram før leksene - men som blir der.

 

Les mer
account_circle