Hopp til hovedinnholdet

Har ingen ambisjoner for videregående og mye fravær

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Guddag. Jeg har 25t fravær akkurat nå, og jeg får nok fler idag. Jeg har ingen ambisjoner, og hadde ikke vært på vidregående hvis ikke jeg ble tvunget ut av huset hvis jeg ikke studerte.. Hva kan jeg gjøre? Jeg har virkelig ikke en grunn for å gå ut hver dag. Jeg sliter også med å ha venner jeg ass.. Jeg blir veldig lett venner med folk, men det er bare hvis vi er på f.eks skolen. Finner aldri på noe utenfor skolen, det irriterer meg litt, uansett, tilbake til spørsmålet. Jeg ser ikke noe poeng hvorfor jeg går ST eller på skole ideheletatt. Jeg vil tjene penger, men vil ikke jobbe. Pluss, på skolen, så er det ikke bare langt unna, men så utrolig kjedelig, lærerene har ingen kontroll over ... kan jeg si "kebab"-barna? Snakker som om de kommer fra kloakken eller noe. Det ødelegger hele klassen, og de er så jævlig kjepphøye, og sier læreren ikke gjør en dritt selv om det er dems egen feil. Jeg hadde 3 ellernoe i snitt, hvis jeg bestemmer meg for å bytte, hvilkene skoler kan jeg komme meg inn på (bare et sidespørsmål ;p), og hvor mye fravær kan man ha for å miste stipendet? Hvis jeg mister stipendet (ergo stryker i et fag, pga fravær) ser jeg ikkenoe poeng i å studere, og jeg føler at jeg rett og slett er til bry.. Mest åpenbare løsningen er å måtte bo på gata og til slutt gi opp og ta livet mitt ellerno? Ingenting går min vei, noengang.. Eller kan jeg lissom få et rom med internett og strøm på no "hus"? For jeg kan godt bare ta det og leve miserabelt for resten av livet mitt. Jeg ser masse galt i det, men jeg gir opp i å prøve gjøre noe jeg ikke har noen interrese i.. Sidenote: Har jeg autisme? Tenker ofte på å si noe, men så bare holder jeg det tilbake, aner ikke hvorfor. Takk for meg.

SVAR

Besvart 13.10.2011 09:12:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
account_circle