Hopp til hovedinnholdet

Utrolig skolelei. Hvordan finner jeg motivasjonen tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Visste ikke helt hvor jeg skulle føre spørsmålet inn da jeg ikke fant Skole som noe tema i listen. Det som er er at jeg går siste år på vgs nå. Det er et tøft år, jeg bor for meg selv, jeg jobber 3 ganger i uka.. Problemet ligger i at jeg ikke orker å reise på skolen. Har allerede 10 dager fravær, det er sykt mye, jeg vet. Men jeg har så lyst å finne motivasjon til å gjøre det bra. Jeg har så lyst å ikke verken forsove meg eller spille "syk" - er så lei det! Men jeg er bare drittlei skolen. Jeg sliter ikke karaktermessig, klarer det bra, men jeg orker bare ikke, psykisk terror for meg. Så jeg lurte på om du har noen snille tips til en som trenger å bli irettesatt litt, bor alene, så jeg har jo ikke foreldre rundt meg som kan mase på meg osv. Jeg er bare så jævlig sliten. Skolen er et ork, er det unormalt å føle det sånn på denne måten? Ligger fremtiden min i NAV sine hender hvis jeg får så mye fravær? Jeg vet ikke jeg altså. Selv har jeg lyst til å bli vernepleier/sykepleier. Men er bare SÅÅÅÅ lei skole, den sliter meg ut! Hilsen en som ikke klarer å finne skikkelig struktur på arbeid og skole for tiden.. :(

SVAR

Besvart 27.11.2012 18:43:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle