Hopp til hovedinnholdet

Prestasjonsangst foran klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i det siste to årene har det blitt veldig vanskelig for meg å ha en presentasjon foran klassen men til og med når det bare er foran noen få. Det har alltid vært sånn men det siste året har alt bare blitt verre. vær gang jeg skal fremføre begynner jeg å svette, skjelve sikkelig, hjerte mitt banker kjempe fort og noen ganger begynner jeg til å med å skrike. Mange ganger ender det opp med at jeg skulker skolen den dagen fordi jeg gruer meg sånn. Begynner å bli lei av meg selv fordi jeg er sånn. Å når jeg fremfører blir jeg så redd for at jeg sier nå feil og at de i klassen min skal le eller si noe men jeg vet jo egenklig at de ikke kommer til å gjøre det men. Hvorfor er det sånn ? begynner å bli lei av meg selv

SVAR

Besvart 29.01.2017 14:13:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
account_circle